Derfor er kanelsnegle den perfekte kage

Derfor er kanelsnegle den perfekte kage

Når man skylder kage på arbejdet, eller når børnene skal dele kage ud i skolen eller børnehaven fordi de har fødselsdag, så er der én kage, som slår alle de andre både hvad angår sværhedsgrad, smagsoplevelse og arbejdsproces – og det er selvfølgelig den velkendte kanelsnegl.

En nem kage, der udtrykker engagement

Kanelsnegle er utroligt nemme at lave og det tager ikke mange halve timer, at svinge mel, mælk og kanel sammen til en omgang saftige snegle. Derudover kan de snildt laves lang tid i forvejen og opbevares i fryseren indtil de skal bruges. Vil man gerne lave friskbagte kanelsnegle kan man med fordel prøve at lave koldhævet dej, som kan sættes over aftenen før og ikke behøver æltning. De er nemme at bage og det kræver ikke den store bageerfaring at vurdere hvornår de er færdige eller hvordan de skal formes. 

Selvom kanelsnegle er utroligt nemme og hurtige at lave, så udtrykker de alligevel at man har givet sig tid til at bage – i modsætning til købekagen fra tanken, som vidner om nul overskud og lyst til at engagere sig. 

Smager som i gamle dage

De fleste danskere har spist mange kanelsnegle i løbet af deres barndom og derfor er der noget særligt over dem. Man støder sjældent på folk, som ikke bryder sig om kanelsnegle, og det er derfor et sikkert træk at vælge dem, fremfor eksempelvis banankage eller blåbærmuffins, som kan få langt flere til at rynke på næsen og takke nej til et stykke. 

En arbejdsproces for alle

Kanelsnegle er både nemme og sjove at lave, og man kan sagtens inddrage børnene i processen, når de skal fremstilles. Så vil de stolt kunne fremvise og uddele til de andre børn hvad de selv har været med til at bage derhjemme – det vil uden tvivl skabe gode minder om kanelsnegle hos dem. Find den helt rigtige opskrift lige her. 

Published by